Hlavní obsah

Dav teenagerů vzal útokem obchodní centrum v Brooklynu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Více než čtyři sta teenagerů podniklo ve čtvrtek hromadný útok na nákupní centrum Kings Plaza v New Yorku. Nákupní centrum muselo být zavřeno a na místě zasahovala policie, uvedla CNN.

Stovky mladých vzaly nákupní centrum útokem

 
Článek

Nákupní středisko obklopili teenageři před šestou večer a mlátili do výloh. Po otevření vtrhli dovnitř a drobné potyčky v jednotlivých odděleních se změnily ve velkou bitku s ochrankou. Dívky se rvaly o trička, rozbita byla velká nádoba s bonbóny a velké potyčky propukly u McDonaldu a Best Buy. Zaměstnanci obchodů Victoria´s Secret a Macy´s rychle stáhli kovové rolety.

V nejvyšším patře zase skupiny teenagerů sáhly k oblíbené hře knockoutování nic netušících lidí, kdy se je jednou ranou pěstí pokoušeli srazit k zemi.

Středisko zavřelo a na pomoc musela být kolem deváté večer přivolána policie, která kupodivu nikoho nezadržela. Vyvedli jen tři stovky teenagerů ze střediska. Policisté ale nyní zkoumají videa bezpečnostních kamer, aby zjistili, jak bitka propukla a zda někdo nepřekročil zákon.

Příčina násilí zatím známa není, podle některých zpráv se mezi teenagery rozšířila fáma, že na zahájení povánočních výprodejů vystoupí rapper Fabolous. New York Post ale uvádí, že se teenageři domlouvali přes Facebook a Twitter a plánovali dostat středisko na kolena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám