Hlavní obsah

Čtyřletý Američan se v autě zastřelil zbraní svých rodičů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřletý Jarion Walker z amerického státu Louisiana se zastřelil zbraní, kterou našel v autě svých rodičů. Podle úterní zprávy agentury AP se to stalo, když jeho matka a otec na předních sedadlech vozu kouřili marihuanu.

Foto: Vojtěch Pospíšil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Jarion seděl s mladším sourozencem na zadním sedadle. Střelil se do čela nad pravým obočím.

Incident se stal před jedenáctou hodinou večer v sobotu na neworleanském předměstí Westwego. Chlapec byl rychle převezen do nemocnice, kde ale na následky zranění zemřel. Nikdo nebyl v souvislosti s případem zatčen. Vyšetřovatelé připravují zprávu pro okresního soudce. Z ohledání mrtvého chlapce jasně vyplynulo, že si smrtelné zranění přivodil sám.

„Nemyslím, že by bylo v této chvíli správné někoho zatýkat. Přišli o dítě a určitě v tom nebyl žádný záměr,“ řekl policejní velitel Joseph Lopinto. Jeho úřad po incidentu začal vyzývat majitele zbraní, aby si střelné zbraně zabezpečili.

Vedle čtyřletého chlapce seděl ještě jeho téměř dvouletý sourozenec, kterému se při tragické události nic nestalo, uvedl server KSLA.

Reklama

Výběr článků

Načítám