Hlavní obsah

Čtyřletého chlapce usmrtil golfový vozík

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Escondido

V kalifornském městě Escondido došlo v pondělí večer k tragické nehodě. Skupina dětí si hrála před tamním kostelem okolo zaparkovaného golfového vozíku, když v tom dva chlapci, kteří do něj vlezli, zřejmě omylem zavadili o plynový pedál a přimáčkli dalšího chlapce ke sloupu. Čtyřletý hoch podlehl po převozu do nemocnice vážným zraněním.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie ohledává místo činu, kde golfový vozík zabil čtyřletého chlapceVideo: utd. by content

 
Článek

Incident se odehrál kolem sedmé hodiny večerní. Věřící se shromažďovali uvnitř kostela k bohoslužbě a několik dětí si mezitím hrálo venku před kostelem, kde byl zaparkovaný golfový vozík. Ten používají místní zaměstnanci k pohybu po rozsáhlém areálu fary.

„Jeden z chlapců stál před vozíkem, když v tom najednou dva chlapci, kteří byli uvnitř něj, nejspíše omylem šlápli na plynový pedál a vozík poskočil dopředu,“ řekl kanálu ABC10 policista Tom Albergo.

Vozík zasáhl chlapce do oblasti břicha a přimáčkl ho ke sloupu. Dospělí přispěchali na místo a s vozíkem odcouvali a dítě osvobodili. Poté se s ním vydali do nemocnice. Po cestě potkali záchranné jednotky, které spěchaly na místo nehody. Záchranka chlapce převzala a převezla ho do nemocnice v Escondidu, odkud ho s kritickými zraněními přepravili vrtulníkem do větší nemocnice v San Diegu.

Nemocnice nevydala zprávu o chlapcově stavu. Server stanice ABC10, která byla přítomna na místě nehody, ale informoval, že kolem deváté hodiny večerní jedna z věřících vyšla v slzách z kostela a oznámila, že chlapec zemřel.

Jeden z přítomných řekl reportérům, že zodpovědné osoby většinou dávají dobrý pozor na to, aby ve vozíku nezůstaly klíče v zapalování. To, co se stalo, je podle něj tragickou nehodou. Policie bez dalších podrobností uvedla, že incident vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám