Hlavní obsah

Chlapec našel zavražděné rodiče a bratra. Myslel, že jde o halloweenský žert

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzným zážitkem si prošel krátce po halloweenské noci americký chlapec Devon Griffin, který našel ve svém domě v Ohiu mrtvou celou rodinu. Noc trávil s kamarády mimo domov a když se vrátil, nalezl těla svých rodičů a bratra v krvi. Jeho první domněnka, že jde o nějaký halloweenský šprým, byla bohužel realitě na míle vzdálená.

Foto: Profimedia.cz

Chlapec se domníval, že na něj rodina udělala nějaký halloweenský žertík. Bohužel se mýlil. Ilustrační foto

Článek

Šestnáctiletý Devon krátce po nálezu vyběhl vyděšený z domu a volal své tetě, která okamžitě uvědomila policii.

Mužům zákona netrvalo dlouho a zjistili, že za několikanásobnou vraždou stojí Devonův nevlastní 24letý bratr William, který byl synem nového manžela jeho matky. Ten měl prý již delší dobu vážné psychické potíže, se kterými se i léčil. Policisté ho našli, jak se schovává v rodinné chatě asi 270 kilometrů od místa činu. V době vraždy s rodinou v domě žil.

Devonovi zachránilo podle policistů život to, že nebyl v osudný okamžik doma. Jinak by prý bez pochyb dopadl stejně jako jeho třiadvacetiletý bratr, který po brutálním útoku podlehl zraněním neslučitelným se životem.

Všichni tři zemřeli na následky vážných zranění hlavy, která měla tak obrovský rozsah, že nebylo možné poznat, zda byla způsobena střelnou zbraní či tupým předmětem. Jasno tak bude až po pitvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám