Hlavní obsah

Bývalá miss zemřela po plastické operaci pozadí

Novinky, Tomáš Reiner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Osmatřicetiletá bývalá miss Argentiny zemřela po plastické operaci svého pozadí. Zákrok se zkomplikoval a žena po třech dnech v kritickém stavu zemřela v neděli na plicní embolii.

Článek

Matka osmiletých dvojčat a královna krásy z roku 1994 Solange Magnanová podstoupila ve čtvrtek v Buenos Aires rutinní proceduru, při níž jí do hýždí vpravovali implantáty, aby jim dali pevnější tvar. Její blízký přítel Roberto Piazza uvedl, že operace zahrnovala též injekce a sérum, „které šlo do jejích plic a mozku“. Zástupce nemocnice řekl, že Magnanovou k nim přivezli v pátek s akutními dýchacími potížemi.

„Tato žena, která měla všechno, zemřela, protože chtěla mít trošku pevnější pozadí,“ poznamenal Piazza.

Podle bývalého předsedy asociace místních plastických chirurgů Juana Carlose Seilera je možné, že lékař, jenž zákrok prováděl, „nebyl skutečným profesionálem z certifikovaného střediska kosmetické chirurgie“.

Plastika pozadí je podle britského deníku The Times mezi ženami stále populárnější. Podle Mezinárodní společnosti estetické plastické chirurgie si klientky nejčastěji přejí křivky, jaké má zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová a její kolegyně Sandra Bullocková.

V Argentině bylo loni provedeno na 50 000 plastických operací, což byl oproti roku 2003 šedesátiprocentní nárůst.

Pohřeb Magnanové v pondělí vysílala státní televize.

Reklama

Výběr článků

Načítám