Hlavní obsah

Biskup nařčený z osahávání Ariany Grande na pohřbu Arethy Franklin se kaje

Právo, dob

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bouřlivé dozvuky má na sociálních sítích páteční rozloučení se soulovou zpěvačkou Arethou Franklin (†78). Terčem kritiky se stal biskup Charles H. Ellis III. (60), který obřadem ve městě Detroit provázel. Lidé mu vytýkají, že se dotýkal ňadra zpěvačky Ariany Grande (25), která stála vedle něj, i to, že si utahoval z jejího jména, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Biskup Charles H. Ellis III. a Ariana Grande na pohřbu Arethy Franklin Video: Reuters

 
Článek

„Nikdy bych se nesnažil dotknout prsou nějaké ženy,“ kál se po bouřlivé reakci biskup. „Možná jsem překročil hranici, snad jsem byl příliš přátelský či důvěrný,“ řekl s tím, že objímal „všechny umělce i umělkyně“. „Ještě jednou se omlouvám,“ vzkázal.

O jméně mladé zpěvačky biskup rovněž vtipkoval, že připomíná položku z mexického rychlého občerstvení. „Omlouvám se Arianě, jejím fanouškům a celé hispánské komunitě,“ sypal si duchovní popel na hlavu s tím, že se jen snažil devítihodinový program odlehčit.

Foto: Paul Sancya, ČTK/AP

Biskup Charles H. Ellis III a zpěvačka Ariana Grande na pohřbu soulové divy Arethy Frenklin

Zpěvačku plísnili za příliš krátké šaty

Fotografie mladé pěvecké hvězdy, v jejímž výrazu bylo podle mnohých viditelné znechucení z příliš důvěrných biskupových doteků, lidé na sociálních sítích sdíleli s heslem „RespectAriana“ s narážkou na známou emancipační hymnu Arethy Franklin.

Ovšem ani samotná Ariana Grande kritice neunikla. Někteří lidé jí vyčítali, že na pohřeb slavné divy zvolila nevkusně krátké šaty.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám