Hlavní obsah

V Indianě zavírala rodina tříletou dceru do bedny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Kvůli zavírání tříleté dívky do bedny z dřevoštěpkových desek čelí v americké Indianě obvinění devět lidí. Policisté v domě zasáhli 14. prosince na základě informací o týrání dítěte, uvedla televize FoxNews a web News and Observer.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Úředníci v Indianě našli v obývacím pokoji tříletou dívku zamčenou v dřevěné bedněVideo: KCTV, AP

 
Článek

Když dostali policisté povolení k prohlídce, našli v domě ve městě North Johnson asi 100 kilometrů jihovýchodně od Chicaga děvče, které bylo v obýváku zavřeno v bedně.

„Nikdy jsem nic takového neviděl,“ řekl v úterý šerif Jeffrey Richwine.

Podle úřadů zůstávala dívka v bedně, která byla vystlána látkami, delší dobu, přesnější údaje však nebyly zveřejněny. Zatím není známo, zda bylo dítě nějak zraněno.

Tři lidé včetně otce 25letého Christophera Shorta a babičky Donny Shortové jsou obviněni ze zanedbání péče, šest dalších pak z toho, že případ neoznámili.

V době zásahu bylo v domě ještě pět dalších dětí, všechny byly svěřeny do pečovatelské péče.

Babička a dědeček tříleté dívky a jejího sedmiletého bratra vypověděli, že svá vnoučata po smrti své dcery, která byla jejich matkou, viděli jen sporadicky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám