Hlavní obsah

Na Batmana si vzal do kina pistoli a nože

Právo, roš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Westlake

Poplach vyvolal v kině v ohijském Westlake 37letý muž, který šel na posledního Batmana vyzbrojený 9mm pistolí glock a čtyřmi noži. Policistovi u vchodu byla nápadná objemná taška, kterou s sebou vláčel. Promítání jsou sledována poté, co na jeho premiéře na předměstí Denveru James Holmes postřílel dvanáct lidí.

Foto: Reuters

Američtí policisté jsou ve střehu.

Článek

„Pokud chtěl něco provést, všechny jeho možné oběti seděly před ním, takže měl výhodu,“ citoval poručíka Raye Arcuriho list The Los Angeles Times. U Smithe doma bylo nalezeno osm pušek a pistolí a plynové masky. Je to bývalý voják.

Advokáti zadrženého Scotta Smithe však tvrdí, že zbraně měl pro svou obranu.

Policie věnuje kinům větší pozornost od té doby, co James Holmes postřílel na premiéře Batmana na předměstí Denveru Aurora 12 lidí a 58 jich zranil. [celá zpráva]

Newyorská policie zase pátrá po anonymovi, který v pátek hrozil, že bude střílet na představení Mika Tysona. Útok spáchán nebyl, ale sál je dále střežen. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám