Hlavní obsah

Kamera zachytila honičku na letišti v Lyonu. Muž s autem prorazil dvoje dveře a vjel na ranvej

Francouzská policie v pondělí zadržela muže, který prorazil dvoje prosklené dveře a vjel svým vozem na ranvej mezinárodního letiště v Lyonu. S odvoláním na místní úřady o tom informovala agentura AFP. Agentura AP publikovala amatérské záběry honičky na letišti. Při incidentu nebyl nikdo zraněn. Motiv činu není znám. Provoz letiště byl do odvolání přerušen.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Francouzská policie zadržela muže, který autem prorazil dveře a ujížděl po ranveji letiště v LyonuVideo: AP

 
Článek

Zadržený muž nejprve jel po silnici nedaleko letiště vysokou rychlostí v protisměru, prorazil zábranu u menšího lyonského letiště Bron a následně zamířil k většímu mezinárodnímu Saint-Exupéryho letišti.

Vůz pak prorazil dvojici skleněných dveří na Terminálu 1 a vjel na přistávací dráhu, kde se jej ovšem podařilo policii dostihnout. Pronásledovaný muž se pokusil z vozu utéci, byl ale zadržen.

Podle mluvčí místní prefektury Christelle Monteagudové není motiv mužova chování zatím znám a v této fázi vyšetřování nelze ani nic vyloučit.

Reklama

Výběr článků

Načítám