Hlavní obsah

Španělku převáželi po porodu na lůžko, usmrtil ji výtah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovská tragédie se stala v neděli v jedné z nemocnic ve španělském městě Sevilla. Mladou ženu, která ležela na nosítkách, převáželi těsně po porodu výtahem. Ten se však rozjel v momentu, kdy byla nosítka naložena pouze z poloviny a ženu usmrtil. O tragické události informoval deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Šestadvacetiletou Rocíu Cortés Núñezovou převáželi po porodu z druhého do třetího patra. Výtah se však nekontrolovaně rozjel dřív, než měl a ženu podle Daily Mailu doslova rozpůlil.

Do nemocnice Universitario de Valme ihned přijeli policisté a hasiči. Zachránit Núñezovou však nebylo v jejich silách. Místní zprávy tvrdí, že hasičům trvalo dvě hodiny, než její uvízlé tělo z výtahu vyprostili.

Novorozenec je mimo nebezpečí, v době tragédie se podle posledních zpráv nacházel na jiném místě. Núñezová byla matkou dvou dalších dětí ve věku tří a čtyř let. Podle švagra oběti Davida Gaspara je manžel Núñezové zdrcený. „Je to hrozné, stále tomu nevěříme. Je třeba něco udělat, tahle událost nemůže zůstat bez trestu,“ řekl agentuře Europa Press. Vyšetřování nyní probíhá.

Reklama

Výběr článků

Načítám