Hlavní obsah

V poštovním středisku v San Francisku se střílelo, čtyři mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Francisco
Aktualizováno

Čtyři oběti si podle agentury AP vyžádala středeční střelba v rozlehlém poštovním středisku společnosti UPS v San Francisku. Podle policistů byl střelcem pravděpodobně poštovní zaměstnanec. Ten zastřelil tři osoby, šest jich zranil a pak zbraň obrátil proti sobě.

Foto: Stephen Lam, Reuters

Policie zasahuje v poštovním centru společnosti UPS v americkém San Franciscu, odkud je hlášena střelba.

Článek

Policie oblast uzavřela a z areálu evakuovala pracovníky společnosti UPS, kteří v něm pracují. Agentura AP s odvoláním na policejní zdroje uvedla, že střelec zabil tři lidi a pak se zastřelil.

Motiv útoku policie nezná. Muž měl na sobě firemní uniformu řidiče, řidiči vozů UPS byly i všechny oběti. Podle policistů ale není jisté, že střelec byl skutečně zaměstnancem UPS. Incident se stal při ranním rozdílení úkolů, napsal list The Los Angeles Times.

Okolní nemocnice ohlásily příjem zraněných, ale jejich celkový počet novináři neznají. Policejní oddíly okolí areálu uzavřely, úřady vydaly varování, aby se lidé žijící v okolí ukryli. Poštovní centrum leží ve čtvrti Portero Hill, asi devět kilometrů od městského centra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám