Hlavní obsah

Přihlaste se na CTU Open Contest - soutěž v programování

Novinky, Helena Odstrčilová, Scio
PRAHA

Soutěž v programování CTU Open Contest proběhne 31. října a 1. listopadu 2008 v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Nejlepší týmy postoupí do středoevropského regionálního kola (Central European Regional Contest), které se koná 20. až 22. listopadu ve Wroclawi. Zde se bude soutěžit o postup do světového finále, které se odehraje 18. až 22. dubna 2009 ve Stockholmu ve Švédsku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Programovat se bude v jazycích Java, C++, C a Pascal. Soutěžící smí používat jakoukoliv tištěnou literaturu, jako jsou knihy, manuály či výpisy programů. Literatura v netištěné podobě či jiný software nebo data povoleny nejsou.

Soutěž CTU Open Contest, 2008 začne 31. 10. v 14:30 registrací účastníků, následovat bude slavnostní zahájení, informace o soutěžním prostředí a o způsobu vyhodnocování a zkušební kolo. Vlastní soutěž, prezentace řešení a vyhlášení výsledků pak proběhnou v sobotu následujícího dne. Změny v programu jsou vyhrazeny.

Do soutěže se můžete registrovat na stránkách http://cm2prod.baylor.edu/login.jsf, podrobnější informace naleznete zde .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám