Hlavní obsah

Nováčci se seznamovali s možnostmi studentského života na Jarmarku

Novinky, Jan Zelený, Scio
Praha

Studentská unie UK ve spolupráci s Univerzitou Karlovou uspořádala pro své nové kolegy přehlídku studentských spolků. Prostřednictvím akce nazvané Jarmark studentů se prváci v prostorách Karolina seznamovali s možnostmi studentského života na univerzitě.

Článek

Aktivity Studentské unie i několika spolků mimo unii prezentovaly informační stánky. Exteriéry i interiéry Karolina ožily hudebními vystoupeními studentských kapel nejrůznějších žánrů od indie-folk až po rock-and-roll.

Aktivity Studentské unie i několika spolků mimo unii prezentovaly informační stánky. Exteriéry i interiéry Karolina ožily hudebními vystoupeními studentských kapel nejrůznějších žánrů od indie-folk až po rock-and-roll. Jarmark rovněž probíhal ve studentském klubu K4 v Celetné ulici, kde byla připravena přehlídka studentských filmů, divadelních představení, skečí a improvizací z dílny starších studentů. Kolorit studentského života doplnila i nabídka možností studia v zahraničí a fungujících poraden či přehled sportovních aktivit. Jediným mínusem celé akce bylo nevlídné počasí.

"Vítáme aktivity Studentské unie UK a Jarmark studentů podporujeme jako neformální způsob seznámení posluchačů prvních ročníků se studentským životem," dodal k akci, která na univerzitě proběhla vůbec poprvé, Václav Hampl, rektor Univerzity Karlovy.

Reklama

Výběr článků

Načítám