Hlavní obsah

Zpívající skladatel Richard Pachman vyjíždí v prosinci na adventní turné

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než desítku koncertů v Čechách a na Moravě absolvuje v prosinci v rámci svého Notre Dame - Adventního turné 2012 zpívající skladatel Richard Pachman. Na jevišti s ním vystoupí sopranistka Dita Vích Hořínková a houslista Vladimír Kirikov.

Foto: archiv Richarda Pachmana

Na adventním turné Richarda Pachmana vystoupí i sopranistka Dita Vích Hořínková.

Článek

Adventní turné, na kterém "český Vangelis" propaguje poslední CD Notre Dame stejně jako svůj stejnojmenný román, odstartuje v sobotu 1. prosince v zámku ve Zruči nad Sázavou, 4. prosince je pak na programu vystoupení v synagoze v Lipníku nad Bečvou, 10. prosince v Zrcadlovém sále v Kosmonosech u Mladé Boleslavi a 11. prosince zahraje v Porotním sále zámku v Jičíně. 

V pátek 14. prosince vystoupí hudebník ve své rodné Olomouci (Husův sbor), o den později v Prostějově, 16. prosince zahraje v sále ZUŠ v Ústí nad Orlicí, zatímco 18. prosince je na programu koncert v chrámu sv. Mikuláše v Praze, což bude současně benefiční koncert pro Dětský domov ve Strančicích.

Turné pokračuje 19. prosince koncertem v kostele sv. Jana Nepomuckého v Kutné Hoře a bude ukončeno 26. prosince v kostele Mistra Jakoubka ze Stříbra v Příbrami.

Jen na dvou koncertech, a to v Praze a Příbrami, vystoupí Komorní sbor Mistra Jakoubka ze Stříbra.

Předprodej pro většinu koncertů zajišťuje  Ticket Art, www.ticket-art.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám