Hlavní obsah

Zpěvák Martin Šafařík představí exkluzivní vánoční program ve svém rodném městě

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý a charismatický uničovský rodák a finalista Česko Slovenské SuperStar Martin Šafařík vystoupí ve svém rodném městě v rámci již tradičního vánočního koncertu. Během akce zazní nejen Martinovy autorské písně, ale také známé oblíbené vánoční koledy a tradicionály z celého světa.

Foto: archiv Martin Šafařík

Martin Šafařík plánuje velkolepý koncert

Článek

„Venku za okny sněží” a vy máte tu šanci se pohodlně usadit do příjemně vytopeného sálu Koncertní síně v Uničově a naslouchat tónům písní mladého talentovaného zpěváka Martina Šafaříka.

Martin není v Uničově žádnou neznámou, své rodné město skvěle reprezentoval v soutěži Česko Slovenská Superstar, kde skončil na 4. místě, a soutěž ho tak vystřelila mezi známé a respektované české hudebníky. Na kontě má prozatím jedno album s názvem Kolem nás.

Jak Martin zpívá ve své autorské písni „Vánoční“, můžete během koncertu prožít to pravé předvánoční „kouzlo s rodinou svou“. V tomto čase má snad každý chuť na ten pravý nefalšovaný kouzelný zážitek - na koncert plný nejkrásnějších koled a známých písní, které pohladí po duši a vyvolají husí kůži a slzy nadšení.

„V telce když Popelka běží“, tak je celé Česko na nohou, ale co když se vysílá už prakticky zlidovělý trhák Sám doma? To je potom teprve to pravé ořechové a nikdo by nečekal, že se český interpret tímto filmem nechá inspirovat. Proto ani songy z tohoto legendárního filmu nebudou chybět.

Ale abychom dostáli hesla „do uší pouštěj jen vánoční směs“ z Martinovy písně Vánoční, můžete se těšit i na další koledy a písně s nádechem Vánoc z celého světa. Během tohoto koncertu „se možná na chvíli zastaví čas“ a vy budete mít „všichni úsměv na rtech“.

Samozřejmě i Martinovu autorskou píseň „Vánoční“ uslyšíte v uničovské Koncertní síni naživo, a to v úterý 18. prosince od 18:30 hodin. Již od 15:00 hodin bude před Koncertní síní otevřen stánek s lahodným punčem, který vánoční atmosféru dokreslí. Návštěvníky čeká večer plný nevšedních zážitků, Martinova kapela a tři další hosté. Vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti Ticketlive za 170 Kč.

Koncert bude mít částečně i charitativní ráz – drobnými dary můžete přispět jak uničovskému sdružení Jasněnka pro děti s mentálním a kombinovaným postižením, tak malé Sárince Dostoupilové z Příkaz, která trpí vážnou formou autismu. O obou sbírkách bude Martin Šafařík informovat na svém oficiálním facebookovém profilu www.facebook.com/martinsafarikofficial.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám