Hlavní obsah

Zpěvák Bohuš Matuš slavil kulatiny

Novinky, Jakub Vaniš

Když své narozeniny slaví hudební umělec, je dozajista o čem psát, a jinak tomu není ani v případě 40. narozenin zpěváka Bohuše Matuše.

Foto: Jakub Vaniš

Co by to bylo za oslavu narozenin, kdyby chyběl dort. Oslavenec Bohuš Matuš a jeho narozeninový dort.

Článek

V sobotu 17. srpna oslavil své 40. narozenin zpěvák Bohuš Matuš, držitel Bronzového slavíka za rok 2003. Pro narozeninovou oslavu si vybral pražskou restauraci nedaleko Křižíkovy fontány, která díky velkému náporu gratulantů doslova praskala ve švech. Popřát mu přišla řada významných osobností nejen naší hudební scény.

Slavnostní večer, kterým provázel moderátor Richard Sacher a zpěvačka Lucy Junk si nenechal ujít Daniel Hůlka, Slávek Boura, Marie Pojkarová, Leona Šenková a řada dalších umělců, kteří Bohuše obdarovali nejen velkým množstvím darů, ale hlavně ho potěšili svými hudebními vstupy, které zněly až do pozdních ranních hodin a není se ani čemu divit, vždyť vystupovalo na této oslavě neuvěřitelných 25 umělců.

Jeden dárek si pro své hosty připravil i Bohuš Matuš, který na akci premiérově zazpíval svou novou skladbu. Jak prozradil, zásluhy na vzniku této skladby patří zesnulému Karlu Svobodovi, který ho údajně navštívil ve snech a skladbu mu tak pomohl dokončit. Jak to ovšem bude řešit z hlediska autorství, neprozradil.

Oslava byla obohacena kromě skvělých vystupujících i veřejným odhalením pověstné Bohušovi kštice, když několikrát sundal před zraky novinářů svůj pověstný šátek.

Báječnou oslavu zakončil několikaminutový ohňostroj na pražském Výstavišti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám