Hlavní obsah

Zpěvačka Helena Vondráčková se dočkala od zlínského publika standing ovation

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkého úspěchu dosáhla na svém koncertě ve Zlíně, který se uskutečnil v neděli 18. listopadu ve velkém sále Kongresového centra, Helena Vondráčková. Za doprovodu kapely Charlie Band zde vystoupila se svou koncertní show Helena 65.

Foto: Robert Rohál

Helena Vondráčková během svého zlínského koncertu.

Článek

Během dvouhodinového koncertu zpěvačka nabídla průřez svým bohatým repertoárem, a tak došlo jak na starší hity typu Pátá, Přejdi Jordán, nebo Proč mě nikdo nemá rád, tak na oblíbené písničky novějšího data typu Já půjdu dál, Vodopád, Samba a na mnohé další.

Asi uprostřed koncertu pozvala na jeviště mladého zpěváka Davida Deyla. Ten zazpíval čtyři písničky, aby si pak s hlavní hvězdou večera „střihl“ duet Kousek tvého já. Závěr koncertu patřil megahitům typu Sladké mámení a Dlouhá noc, po nichž si publikum ještě vytleskalo dva přídavky včetně Červené řeky, která de facto zpěvačku kdysi proslavila.

Helena Vondráčková se dočkala od zlínského publika standing ovation, čili potlesku ve stoje. Zdaleka to však nekončilo, protože ještě po koncertě následovala autogramiáda spojená s focením a debatami s fanoušky.

Koncert Heleny Vondráčkové uspořádala agentura Velryba, která zve publikum na další zajímavé koncerty: 19. 12. Sting (ČEZ Aréna Ostrava), 8. 12. Ondřej Havelka a Melody Makers (Kongresové centrum Zlín), 10. 12. Vlasta Redl (Malá scéna Zlín), 11. 12. Hradišťan (Kongresové centrum Zlín), 13. 12. Lenka Filipová (Malá scéna Zlín) a 16. 12. Mozart Group (Kongresové centrum Zlín).  

Další informace: www.velryba.cz www.helenastar.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám