Hlavní obsah

Zpěvačka a spisovatelka: dvě osobnosti plzeňské kultury se představily na večeru hudby a slova

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Galerii a restauraci Artamo v Plzni se konal ve středu 30. března večer hudby a slova dvou osobností plzeňské kultury a to zpěvačky Vlaďky Bauerové a spisovatelky a advokátky Daniely Kovářové.

Foto: Marek Velebný

Zahájení pořadu, zleva Václav Greif, Vlaďka Bauerová, Daniela Kovářová a Soňa Kratochvílová.

Článek

Ve středu 30. března od 18 hodin se zaplnil prostor Galerie a restaurace Artamo převážně ženami, ale přišli i muži. V publiku byli mj. lékaři, lékařky, právničky, otužilci nebo také členky Střediska západočeských spisovatelů a další hosté.

Konal se zde hudebně-literárně zábavný pořad dvou významných dam západočeské kultury, a to zpěvačky Vlaďky Bauerové a spisovatelky a právničky Daniely Kovářové. V jakési Talk show tyto dvě dámy a kamarádky vyprávěly o životě, o životních předělech, rodině, zálibách s grácií, vtipem a nadhledem.

Daniela Kovářová mj. četla ze svého připravovaného blogu a také úryvek ze svého příspěvku do připravovaného sborníku literárních příspěvků milovníků železnice. Vlaďka Bauerová vtipně povídala o životě, životním stylu, o otužování a diváky či spíše přítomné divačky pozvala na "otužilecký candrbál", který se bude konat v sobotu 2. dubna v Sokolovně na plovárně v Plzni - Hradišti. Vlaďka Bauerová rovněž zazpívala několik písní za klavírního doprovodu Václava Greifa.

Při talk show obě dámy reagovaly na vyprávění té druhé. Sdělily, že další pořad připraví na podzim. Pořad uvedla moderátorka Soňa Kratochvílová z Galerie Artamo.

Reklama

Výběr článků

Načítám