Hlavní obsah

Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection se na společném turné zastaví v Chrudimi

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 7. listopadu v rámci svého turné Nicolaus vodka tour v chrudimském R Klubu vystoupí kapely Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection.

Foto: Matěj Sládek

Zoči Voči

Článek

Zoči Voči patří v současné době mezi nejúspěšnější slovenské kapely. V loňském roce kapela vydala prozatím poslední desku "Audioherion", se kterou také objela velice úspěšné turné po Slovenské republice. V rámci aktuálního turné, na kterém se zastaví také v Chrudimi, představí novinky i českému publiku. Chybět samozřejmě nebudou ani starší hity.    

Neméně populární pražská kapela Prague Conspiracy v současné době pracuje na nové desce "Game", na které spolupracuje s producentem Yardou Herešicem. „Spolupráce s Yardou je úplně někde jinde, než na co jsme byli zvyklí, díky ní bude nová deska o obrovský kus dál, než ta předchozí,” říká zpěvačka kapely Aneta Galisová. Deska by měla světlo světa spatřit letos na podzim.    

Třetí bandou, která se během večera představí, budou vsetínští Criminal Colection. Ti svou novou desku s názvem "Stay for a little while" již vypustili do světa a celou si ji mimo jiné můžete poslechnout i na jejich youtube kanálu.

Akce startuje ve 20:00 hodin. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám