Hlavní obsah

Znovuotevření části pražské zoo přilákalo 1329 návštěvníků

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pražská zoo v pondělí v omezeném režimu zpřístupnila část své expozice. Návštěva je možná pouze s permanentkou nebo elektronickou vstupenkou. Zavřeny jsou vnitřní pavilony a expozice. Od čtvrtka, kdy se v zoo dozvěděli o možnosti otevření, nastalo velké finišování, aby vše klaplo.

Foto: Petr Hamerník, zoo Praha

Návštěvníků bylo relativně málo, všichni se chovali zodpovědně

Článek

Nekonají se žádná komentovaná setkání ani doprovodné programy. Zoo posílila stavy servisních pracovníků, pomáhali i strážníci Městské policie Praha.

„Jsem rád, že dnes znovu otevřela zoologická zahrada a Pražané tak mají další možnost, kde trávit volný čas. První den proběhl v klidu a děkuji všem návštěvníkům, že dodržovali bezpečnostní a hygienická opatření. Děkuji také všem zaměstnancům, že zajišťují bezproblémový chod naší zoo i za těchto ztížených podmínek,“ uvedl náměstek primátora Petr Hlubuček.

„Návštěvníků dorazil relativně nízký počet – 1329 – a chovali se ukázněně, nezaznamenali jsme žádné incidenty,” informoval ředitel zoo Miroslav Bobek.

Reklama

Výběr článků

Načítám