Hlavní obsah

Známí herci i ochotníci si zahrají a zazpívají v muzikálu Postřižiny na zámku v Mníšku

Novinky, Jana Digrinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Strýčku Pepine, chcete k snídani čaj, kávu, mléko, čokoládu nebo pivo?" "Rum!“ Tuto a spoustu dalších nezapomenutelných hlášek můžete slyšet v divadelní hře se zpěvy na motivy Bohumila Hrabala odehrávající se na přelomu 19. a 20. století v pivovaru.

Foto: Anna Čelouchová

Představení Postřižiny v nádherném prostředí mníšecké zámecké zahrady sehrajeme 16. a 17. srpna.

Článek

Typicky letní, exteriérové představení pobaví všechny diváky v Mníšku pod Brdy v pátek a v sobotu 16. a 17. srpna od 20.00 hodin v krásném prostředí zámecké zahrady s osvětlenou fontánou a bazénkem.  

Postřižiny jsou původním muzikálem autorů Miloslava Frýdla a Jana Martínka. Svérázný profesionálně-amatérský soubor tvoří herci zvučných jmen.  

Jan Rosák, Lumír Olšovský, Petr Jančařík, Pavel Vítek a ochotníci, kteří jsou doma v kraji kolem dolního toku Berounky. Na jevišti se kromě herců objeví i svéhlavá koza Líza, koně a přijedou osovští hasiči se starou hasičskou stříkačkou, aby zachránili podnikavou a nebojácnou Maryšku.

V rámci vstupného na muzikál navštivte navíc prohlídku expozice módy na panenkách a výstavu výtvarných prací paní Taťjany Krechové, které budou otevřeny od 19.00 – 19.45 hodin. Rezervace a prodej vstupenek zahájen na e-mailové adrese: cerna@stc.npu.cz. Cena vstupenky je 190 Kč bez rozdílu věku.  

„Nudíte se? Kupte si medvídka mývala!“  Anebo raději přijeďte v srpnu do Mníšku pod Brdy na nezapomenutelné Postřižiny.  

Reklama

Výběr článků

Načítám