Hlavní obsah

Zloděj ukradl pivní plechovku plnou propisek

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zloděje z Hořovic platí pořekadlo, že ukradne, co není přibité. Zřejmě čekal větší kořist, nakonec se spokojil i s několika propiskami. S ukradeným mobilem taky moc štěstí nenadělá.

Foto: PČR Beroun

Kamera zlodějíčka zachytila v areálu firmy

Článek

V době od 3. dubna od 17:00 do 7. dubna do 7:00 hodin vnikl v Hořovicích  neznámý pachatel do volně přístupného areálu firmy. Nejprve prohledal odemčenou kabinu nákladního vozidla Avia, ze které však nic neodcizil.

Následně rozbil skleněnou výplň okna dveří od kanceláře a vzniklým otvorem vnikl dovnitř. Prostor prohledal a odcizil mobilní telefon zn. Caterpillar CAT B15 včetně nabíječky v hodnotě 4000 Kč, několik klíčů typu FAB a plechovku od piva s vloženými propiskami a tužkami. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5000 Kč.

„Jednání pachatele zachytila průmyslová kamera. Policisté nyní pátrají po totožnosti neznámého pachatele a přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jeho ztotožnění na telefonním čísle 974 872 710, nebo na lince 158,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám