Hlavní obsah

Zlínským zámkem bude vonět čokoláda

Novinky, Břetislav Šťasta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínský zámek umožní zájemcům proniknout nejen do tajemství výroby čokolády, ale i ochutnat čokoládové výrobky mistrů cukrářů a načerpat inspiraci nejen na vánoční svátky. Výstava a čokoládová show se bude konat od 7. do 9. prosince od 10 do 18 hodin.

Foto: archiv pořadatele

Zlínský zámek zve na čokoládovou výstavu.

Článek

Zájemci budou moci alespoň částečně proniknout do tajemství historie výroby čokolády. K vidění budou např. krabice a obaly na čokoládu z celého světa.

Na výstavu jsou pozváni profesionální kuchaři a cukráři, kteří budou po celé tři dny vařit speciality pro návštěvníky čokoládové show. Někteří z návštěvníků si budou moci své cukrářské umění vyzkoušet pod jejich odborným dohledem.

Na výstavě budete moci nejen čokoládu vidět či ochutnat, ale i koupit a tak potěšit své blízké milým dárkem. Součástí výstavy bude i salón, který nabídne čokoládové masáže.

Vstupné činí 50 Kč, 20Kč studenti, děti a mládež do 12 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci o vstup zdarma mohou své štěstí zkusit v soutěži na stránce http://cokoladovashow.cz/index.html.

Reklama

Výběr článků

Načítám