Hlavní obsah

Zlínskou knihovnu čeká tradiční čtení, Vánoční řetěz i výtvarná dílna

Novinky, Michaela Mitáčková

Krajská knihovna ve Zlíně pořádá ve středu 10. prosince tradiční čtení nazvané Vánoční řetěz. Akce se uskuteční v kavárně v 15. budově Baťova institutu, začátek je v 18 hodin. Při tradičním čtení se sejdou zajímavé osobnosti nejrůznějších profesí, které budou číst ze svých oblíbených knih.

Foto: Michaela Mitáčková
Článek

„Hosté se mohou těšit na spisovatele Antonína Bajaju, režiséra a autora úspěšného dokumentárního filmu Století Miroslava Zikmunda Petra Horkého, herečku Městského divadla Zlín Milenu Marcilisovou, mluvčí Policejního prezídia v Praze Janu Macalíkovou nebo herce Městského divadla Zlín Zdeňka Lambora. Za knihovníky bude číst Jana Tomancová, vedoucí útvaru služeb knihovnám Zlínského kraje,“ přiblížila ředitelka krajské knihovny Zdeňka Friedlová.

Celý program zpestří svojí hudbou a zpěvem držitelka ceny Anděl Akademie populární hudby Jitka Šuranská. Návštěvníci budou mít možnost nakoupit i drobné vánoční dárky z prodejní výstavky výrobků Centra služeb postiženým Zlín. Prodej začne už v 17.30 u sálu C v budově 15. Vstupné na akci bude 40 korun a snížené vstupné 30 korun.

Pro děti bude ještě v prosinci v krajské knihovně připravena vánoční výtvarná dílna. Uskuteční se v úterý 16. prosince od 14.00 v klubovně pro děti ve třetím podlaží knihovny.

Reklama

Výběr článků

Načítám