Hlavní obsah

Zlínské Zlaté jablko zdobí pohádkové dekorace

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že Vánoce už pomalu klepou na dveře, se mohou v těchto dnech přesvědčit i návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně. To se před několika dny proměnilo díky jedinečným dekoracím v krásnou zimní pohádku, jejíž atmosféru si děti i dospělí mohou užívat až do poloviny ledna.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Stejně jako v předchozích letech se již od poloviny listopadu mohou návštěvníci Zlatého jablka těšit z originální vánoční dekorace uvnitř, ale po setmění také z venkovního osvětlení centra ze strany z Náměstí Míru a z ulice Dlouhé.  

Ani letos nechybí obří vánoční strom, který je společně s výzdobou ochozů hlavní galerie, laděný do bílo – zlatých barev. Tradiční interiérové dekorace doplňují dobře známé pohádkové postavy a do detailů propracované rekvizity vyrobené speciálně pro letošní Vánoce ve Zlatém jablku.    

„Každý rok se snažíme při výběru vánočních výzdoby najít něco výjimečného, co pobaví a potěší nejen děti, ale i dospělé,“ uvedl ředitel centra Jiří Kratochvíl. „Letos jsme se rozhodli pro expozici, kterou dosud nikde jinde lidé vidět nemohli. A jak nasvědčují ohlasy po prvních dnech, zřejmě se pohádkové vánoce budou líbit našim malým i velkým návštěvníkům,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám