Hlavní obsah

Zlínské Zlaté jablko se připravuje na náročnou páteční noc

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už v pátek 21. října je pro všechny příznivce výhodného nakupování připraven ve Zlatém jablku další Night shopping. Tentokrát nebude chybět ani exkluzivní módní show s Agátou Hanychovou a Kateřinou Průšovou a řada dalších překvapení.

Foto: Kateřina Martykánová

Jarní Night shopping se těšil velkému zájmu Zlíňanů.

Článek

Kromě výhodných nákupů přináší Night shopping i příležitost seznámit se s aktuálními trendy a novými kolekcemi 13 předních světových značek zastoupených v OZC Zlaté jablko. Ve třech blocích atraktivní módní show agentury DFC se na přehlídkovém mole kromě jiných modelek představí i Agáta Hanychová a Kateřina Průšová. Módní přehlídkou i celým večerem bude provázet moderátor Pavel Cejnar.     

V průběhu večera vystoupí se svým hudebním vystoupením také mladá nadějná slovenská zpěvačka Michaella Papp. Stejně jako na jaře se pak všichni příchozí mohou těšit na welcome drink, drobné občerstvení a dámy ještě při odchodu pozornost v podobě rudé růže.  

Do akce, která je časově omezena pouze na mimořádnou otvírací dobu od 21. do 24. hodiny, se tentokrát zapojilo 50 prodejen, což jsou dvě třetiny centra. Nabídnou všem zákazníkům speciální bonusy a slevy až do výše 40 %. Speciální cenu vstupného připravilo na tento večer také multikino Golden Apple Cinema, zvýhodněné ceny mají připraveny i kavárny a juice bar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám