Hlavní obsah

Zlínské kolo prestižní soutěže krásy nabízí šanci i mladým mužům

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínské Zlaté jablko se ve středu 3. října stane jedním z dvanácti krajských měst, ve kterém právě probíhají castingy 9. ročníku prestižní soutěže o nejzajímavější tvář LOOK BELLA 2012. Otevřený casting je volně přístupný široké veřejnosti a uskuteční se v hlavní galerii Zlatého jablka od 14. hodin.

Foto: Prestige Models
Článek

Příležitost nahlédnout do světa modelingu budou mít ve středu 3. října od 14 hodiny nejen návštěvníci centra, ale především odvážné dívky a v tomto případě i mladí muži, kteří se chtějí této přehlídky krásy zúčastnit.

„Do soutěže se mohou registrovat všechny zajímavé dívky od 15 do 25 let s minimální výškou 170 cm a mladí pánové od 17 do 25 let s minimální výškou 180 cm," upřesnil podmínky přihlášení Martin Špaček, ředitel pořadatelské agentury Prestige Models.

Všechny zúčastněné čeká profesionální péče kadeřníků a vizážistů, velká módní show a profesionální fotografování. Ti úspěšnější se budou moci radovat z postupu do semifinále v Brně a případně velkolepého finále v Praze. Nejlepším se pak otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol. Dívka i muž LOOK BELLA 2012 získá titul z uznávané soutěže, hodnotné ceny, ale i exkluzivní smlouvu s modelingovou agenturou.

Registrace na zlínský casting je možná přímo ve Zlatém jablku nebo prostřednictvím www.lookbella.cz. Akce probíhá od 14 do 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám