Hlavní obsah

Zlínské divadlo láká tatínky s dětmi na předvánoční pohádku Opici Žofku

Novinky, Hana Vondrášková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak zabavit děti těsně před Vánoci v době největších příprav na sváteční dny? Městské divadlo Zlín nabízí recept na poslední předvánoční sobotní dopoledne 17. prosince v 10 hodin.

Foto: archiv MDZ

S tatínkem do divadla.

Článek

„Připravili jsme speciální akci na vstupenky na oblíbenou pohádku Opice Žofka. Všichni tatínci, dědečci, strýcové či starší plnoletí bratři, kteří doprovodí malé platící diváky, budou mít vstup na toto představení zdarma. Vstupenky se slevou je možné získat osobně v pokladně divadla,“ informovala šéfka vnějších vztahů zlínského divadla Blanka Kovandová.

Žofka je neobyčejně chytrá, sympatická, spravedlivá a vynalézavá opička. Se svými zvířecími kolegy a kamarády Karolínou Myšovou (Romana Julinová), Květoslavem Slonem (Rostislav Marek), Bořivojem Pandou (Josef Koller), Emilem Tučňákem (Jan Řezníček) a Standou Klokanem (Pavel Vacek) tvoří v zoologické zahradě nerozlučnou a nepostradatelnou partu.

Spolu s nimi se na jevišti objeví v roli Pana Rady a Paní Radové a dalších postav také Gustav Řezníček a Tamara Kotrbová. Kromě toho, že Žofka dovede vymyslit nejednu báječnou zábavu, umí také vyřešit kdejakou zapeklitou situaci. A že se jich v zoo přihodí hodně!

Děti se mohou těšit i na aktivní přestávku v představení, kterou zábavnými aktivitami vyplní Bibi školička. Vydovádět se mohou při malování, skládání puzzle, skákání v pytli a dalších činnostech ve foyer divadla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám