Hlavní obsah

Zlatým jablkem bude opět chodit Mikuláš se svou družinou

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Mikuláše s doprovodem andělů i neposedných čertíků mohou malí i velcí návštěvníci narazit již tradičně v předvečer svátku sv. Mikuláše, tedy ve čtvrtek 5. prosince, na různých místech zlínského obchodního centra Zlaté jablko.

Foto: Kateřina Martykánová
Článek

Dnešního Mikuláše zná každý, málokdo ale asi tuší, kdo byl tou legendární postavou v biskupském oděvu s dlouhým bílým plnovousem, která se dokonce později stala i inspirací pro vytvoření Santa Clause. Předlohou svatého Mikuláše byl biskup, kterého už za jeho života lidé měli rádi pro jeho štědrost a laskavost. A stejně takový bude i ten ve Zlatém jablku.

Již tradičně bude možné v prostorách obchodního centra narazit na velkou mikulášskou družinu, která bude od 14. hodiny odměňovat ty nejmenší dobrotami.

V doprovodu andělů a neposedných pekelníků mohou Mikuláše děti potkat ve Zlatém jablku ve čtvrtek 5. prosince od 14. do 18. hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám