Hlavní obsah

Zlaté jablko zve na zábavné valentýnské focení

Novinky, Kateřina Martykánová

Valentýnské focení připravilo na druhý únorový víkend obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Tři dny romantické atmosféry připomínající Den svatého Valentýna umožní návštěvníkům odpoutat se všedních starostí a vyfotit si svou Valentýnku s těmi, které mají nejraději.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Památku na letošního Valentýna mohou mít všichni návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Stačí jen zastavit se od pátku 10. do neděle 12. února ve stylovém fotokoutku s Valentýnskou tématikou, který bude instalovaný v přízemí prodejní galerie. K dispozici budou nejrůznější rekvizity, aby fotografie byly opravdu originální.

„Fotokoutek je připravený nejen pro zamilované dvojice, ale i pro celé rodiny. Pomocí počítače k pózujícím následně přidáme vhodné pozadí i datum focení,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. Každý vyfocený pár nebo skupinka si mohou rovnou z fotokoutku odnést jednu vytištěnou fotografii zdarma.

Tematický fotokoutek je otevřen všem zájemcům v pátek 10. února mezi 14. a 18. hodinou, v sobotu a v neděli pak od 10 do 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám