Hlavní obsah

Zlaté jablko vystavuje závodní speciál

Novinky, Kateřina Martykánová

Od 18. srpna je ve Zlatém jablku k vidění závodní speciál Škoda Fabia S2000.Milovníci motorismu si mohou vůz nejen prohlédnout, ale navíc i vyhrát účast na shakedownu nadcházející Barum Czech Rally Zlín.V sobotu 23. srpna proběhne v přízemí OZC Zlaté jablko autogramiáda závodní posádky Jelínek/Machů.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Ještě před zahájením největšího motoristického svátku v kraji budou mít návštěvníci Zlatého jablka jedinečnou příležitost prohlédnout si z blízka závodní vůz Škoda Fabia S 2000, který bude vystavený v hlavní galerii obchodního centra.

Kromě toho je pro jednoho z nich, který se před vozem vyfotí a pošle fotografii na face@zlatejablko.cz připravený mimořádný adrenalinový zážitek. Autor nejoriginálnějšího snímku, který na FB profilu Zlatého jablka získá nejvíce hlasů, bude mít možnost usednout do závodního vozu společně s jezdcem Janem Jelínkem. Po jeho boku a ve výbavě skutečného automobilového závodníka se tak před startem rally zúčastní shakedownu a užije si závodní atmosféru na vlastní kůži.

Výherce bude mít navíc možnost převzít tuto originální cenu přímo z rukou samotných závodníků Jana Jelínka a Petra Machů během jejich autogramiády, která se uskuteční v hlavní galerii OZC Zlaté jablko v sobotu 23. srpna od 16. hodin.

Závodní vůz bude ve Zlatém jablku umístěný až do 24. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám