Hlavní obsah

Zlaté jablko se promění v hernu, která potěší malé stavitele

Novinky, Kateřina Martykánová

Ve velkou hernu se o víkendu 5. a 6. března promění přízemí prodejní galerie Zlatého jablka ve Zlíně. Pro děti je zde připraven nový typ oblíbených stavebnic Lego s rytířskými motivy. Malí stavitelé zde mohou nejen stavět své modely, ale také se fotit a získávat odměny za splněné úkoly.

Foto: OZC Zlaté jablko

ilustrační foto

Článek

Do světa rytířů, králů a šašků zve malé i velké příznivce kostiček Lego Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Po celý víkend si mohou vyzkoušet nové stavebnice řady Lego Nexo Knights. Ta netradičně propojuje starodávné prostředí imaginárního království Knighton s digitálním světem budoucnosti.

„Na děti čeká několik stanovišť, na kterých si vyzkouší, jak zahnat monstra, postavit rytíře nebo oslnit digitálního čaroděje Merloka 2.0,“ představuje hlavní lákadla akce s názvem Staň se hrdinou ředitel obchodního centra Zlaté jablko Jiří Kratochvíl.

Za úspěšné vyplnění úkolů na stanovištích děti získají malé odměny, navíc budou mít možnost se vyfotit se svítícími štíty a meči.

Akce je umístěna v přízemí galerie obchodního centra a je přístupná pouze dva dny, 5. a 6. března mezi 10. a 18. hodinou.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám