Hlavní obsah

Zlaté jablko ožilo blížící se Barum Czech Rally

Novinky, Kateřina Martykánová

Hlavní zlínský motoristický svátek je za dveřmi. Na 46. ročník Barum Czech Rally se těší snad každý fanoušek automobilových závodů. A jedním z míst, kde se mohou s programem „barumky“ setkat, je i obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Obchodní centrum se stalo jedním z míst, kde je možné zakoupit si permanentky i suvenýry, připravena je navíc výstava zajímavostí a fotografií z minulých let. Jedním z exponátů je také historický rally vůz. Fanoušci jistě ocení i autogramiádu jezdců nebo soutěž o atraktivní VIP ceny.

„Vycházíme vstříc všem zájemcům o Barum Czech Rally a spolupráci z minulých let jsme rozšířili o další aktivity jako je prodej permanentek, autogramiáda a soutěže, ve kterých je možné vyhrát například spolujízdu v rally autě řízeném profesionálním závodníkem,“ potvrdil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

V přízemí obchodního centra jsou nainstalovány výstavní tabule s fotografiemi a zajímavými informacemi z předchozích ročníků rally. Na místě je také historický rally automobil Bugatti.

Novinkou je fanshop a stánek s permanentkami za zvýhodněné ceny. Přímo ve Zlatém jablku tak bude možné pořídit si nejen vstupy na samotnou rally, ale také programy, plakáty, trička a další suvenýry s motivem Barum Czech Rally.

Pár dní před zahájením rally, v úterý 23. srpna, pořádá Zlaté jablko ve spolupráci s organizátory Barum Rally zábavné odpoledne pro děti i dospělé a soutěžní kvíz o ceny. Jeho vrcholem bude autogramiáda jezdců rally (například Jana Kopeckého, Miroslava Jakeše a dalších), která se uskuteční od 18:30 hodin. Na náměstí před Zlatým jablkem bude k vidění závodní vůz Opel Adam.

Autogramiádu doplní charitativní akce Jedu na dřeň, součást doprovodného programu Barum Rally, jejímž cílem je rozšířit základnu registru dárců kostní dřeně. Přímo zde bude odběrní místo s možností zapsání do registru.

Připraveny jsou také soutěže o velmi lákavé ceny. Na facebookovém profilu Zlatého jablka to bude fotosoutěž, kde je hlavní cenou spolujízda v závodním autě nebo různé VIP balíčky. Ve vědomostní soutěži, které se mohou fanoušci zúčastnit přímo ve Zlatém jablku, pak bude možné vyhrát let vrtulníkem nad rychlostní zkouškou. Soutěž bude probíhat od 15. do 25. 8. 2016.

Expozice jsou umístěny v přízemí prodejní galerie obchodního centra od 15. do 29. srpna, prodejní stánek se vstupenkami a suvenýry s motivy Barum Czech Rally bude otevřený od 15. do 26. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám