Hlavní obsah

Zlaté jablko opět hledá svého zástupce do poroty Zlín Film Festivalu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlaté jablko společně s pořadateli Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně i letos připravilo pro jednoho zájemce exkluzivní místo v dětské porotě 55. ročníku festivalu. Vítěz soutěže se opět stane vyslancem Zlatého jablka a členem poroty během festivalového týdne.

Foto: Zlín Film Festival
Článek

Už koncem května vypukne ve Zlíně další ročník filmového festivalu. Tradiční a oblíbená přehlídka filmů se uskuteční od pátku 29. května do čtvrtku 4. června. Jeden z návštěvníků Zlatého jablka má stejně jako loni možnost stát se součástí dětské filmové poroty, setkat se se svými oblíbenými herci, zhlédnout řadu zajímavých snímků a být celý týden v samém epicentru festivalového dění.

Místo v dětské porotě získá výherce soutěže, která probíhá až začátku tohoto týdne v prostorách obchodního a zábavního centra Zlaté jablko. „Úkolem dětí je správně odpovědět na otázky umístěné ve 2. patře Zlatého jablka před vstupem do multikina GAC,“ uvedl ředitel centra Jiří Kratochvíl. Odpovědi na otázky je možné zasílat společně s fotografií pořízenou kdekoli v prostorách Zlatého jablka na adresu detskyporotce@zlinfest.cz.

Vyslanec Zlatého jablka v dětské porotě Zlín Film Festivalu musí být ve věku od 10 do 15 let, mít zájem o filmy a ovládat angličtinu na základní úrovni. „Jsme přesvědčeni, že zájem soutěžit o místo v porotě a strávit tak týden plný zábavy, filmů a hvězd bude značný – stejně jako v loňském roce, kdy děti o místo ve festivalové porotě soutěžily poprvé,“ doplnil informace k soutěži Jiří Madzia, PR manažer Zlín Film Festivalu.

Soutěž probíhá do 5. května a její výsledky budou zveřejněny 6. května na www.zlinfest.cz, www.zlatejablko.cz a FB profilech, kde jsou k dispozici i podrobné informace o pravidlech soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám