Hlavní obsah

Zimní číslo novin Beskydy tourist info nabídne kompletní informace z Beskyd

Novinky, Lucie Talavašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete vyrazit na lyže, běžky, či nějaký zimní výlet v Beskydech? Přijďte si pro nové vydání oblíbených turistických novin Beskydy tourist info, které nabídne kompletní turistické informace od Jablunkovska po Valašsko.

Foto: www.beskydy.com

Oblíbené noviny Beskydy tourist info jsou opět k dostání na pultech Beskydského informačního centra

Článek

Zimní číslo je jako tradičně nabito spoustou užitečných informací, nabídne přehled lyžařských areálů, běžeckých tras, kulturních a sportovních zařízení, jízdní řády skibusů, kalendář akcí či rozhovor s náčelníkem Horské služby Ing. Radimem Pavlicou, který přiblíží práci Horské služby. Současně noviny přinesou informace o kartě návštěvníka Beskydy Card, díky níž můžete získat spoustu výhod.

Noviny vyšly v nákladu 20 000 kusů a na jejich vydání spolupracovaly tři subjekty: Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. a Regionální rada rozvoje a spolupráce se sídlem v Třinci.

Jako obvykle jsou k dostání zdarma v Beskydském informačním centru ve Frýdku, Místku, Frýdlantu nad Ostravicí, v turistických informačních centrech v turistické oblasti Beskydy-Valašsko, ve vybraných ubytovacích zařízeních a střediscích a na turisticky zajímavých místech v Beskydech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám