Hlavní obsah

Žhavá blues rocková argentinská kapela v jedinečné akustické poloze zahraje pouze ve Valašském Meziříčí

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Malou scénu za oponou zavítá snad nejenergičtější argentinská kapela Demian Band. V rámci svého evropského koncertního turné, ale exkluzivně v akustické podobě, zde představí své nejnovější album Come To Get It. Koncert se uskuteční v neděli 14. května od půl osmé večerní.

Foto: Promo Demian Band
Článek

Duší kapely Demian Band je fenomenální argentinský kytarista Demian Dominguez patřící ke světové špičce bluesrocku. Za svou uměleckou kariéru procestoval celou Jižní Ameriku, Evropu, Spojené státy americké a stál na pódiích s umělci jako Jimmie Vaughan, Roy Rogers, Los Lobos, Eric Sardinas a řadou dalších.

S prvními dvěma alby se vyšplhal až na vrchol Americké Bluesové hitparády a dočkal se skvělé odezvy z řad kritiků i veřejnosti. Podle ohlasů z jeho poslední návštěvy naší domoviny i Slovenska vyplývá jediné: jestli Demian Band, tak jedině naživo. Tříčlenná kapela, kterou dále tvoří Edgar Garcia na basovou kytaru a Beto Garcia na bicí, dokáže vytvořit neopakovatelnou show plně nabitou neutuchající energií.

Vstupenky na květnový koncert argentinské kapely Demian Band jsou za zvýhodněné vstupné v předprodeji k dostání v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a online na stránkách Kulturního zařízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám