Hlavní obsah

Ženu srazilo auto na přechodu, zemřela v nemocnici

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaasedmdesátiletou ženu srazil v pátek odpoledne v Bruntále řidič Škody Octavie. Seniorka v nemocnici podlehla těžkým zraněním hlavy. Poslední listopadový den si připsal smutné prvenství, na silnicích v celé republice zahynulo šest lidí, tři z nich byli chodci.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo krátce před 16. hodinou v ulici Dr. E. Beneše.  V době příjezdu záchranářů byla žena v bezvědomí. "Zasahující lékařka u ní zjistila poranění hlavy, mozku a dolní končetiny," uvedl tiskový mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Záchranáři předali pacientku anesteziologicko-resuscitačnímu oddělení krnovské nemocnice v kritickém stavu. Na následky zranění žena v nemocnici zemřela. 

Podle policistů se pětatřicetiletý řidič z Karvinska pravděpodobně nevěnoval dostatečně řízení a ženu na přechodě přehlédl. 

Poslední listopadový den byl z celého měsíce nejtragičtější, zvýšil počet obětí nehod na 65. Lidé umírali u Annína na Šumavě, u Libčic nad Vltavou, u Řevničova na Rakovnicku, v Děčíně, Ostravě a Bruntále. Tři z šesti obětí byli chodci. Od začátku roku letos při dopravních nehodách přišlo o život 636 lidí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám