Hlavní obsah

Ženu srazil u Hranic vlak, policisté žádají o pomoc při zjišťování její totožnosti

Novinky, Leona Roháčková

Vlak srazil ženu v kolejišti před železniční stanicí v Hranicích v neděli 22. ledna kolem osmé hodiny ranní - žena na místě zemřela. Policii se doposud nepodařilo zjistit její totožnost, obrací se proto na veřejnost se žádostí o spolupráci.

Foto: PČR

Tetování na levé noze zatím neznámé ženy

Článek

"Předpokládané stáří neznámé ženy je 40 až 60 let, má hnědé vlasy. Byla oblečena do světle hnědé koženkové bundy s nápisem na štítku uvnitř XS1957 Firenze, modré mikiny s nápisy na přední straně Copy, Big, Cut, Paste, dále světle hnědé mikiny se zapínáním v horní části na zip s nápisem na štítku Vamp, svetru hnědé barvy s červenými třásněmi na hrudi, růžového trička s nápisem na štítku O-Lico, trička zelené barvy s kapucí s nápisem na štítku New Breed. Měla oblečeny béžové kalhoty s nápisem Freewdy, modré tepláky s bílou šňůrkou, obutou měla hnědou zimní obuv s nápisem RTX uvnitř," uvedla přerovská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Na levém stehnu měla tetování PETER MTR VI, pod ním vytetováno 18. Tetování je staršího data modré barvy. V blízkosti ženy byl nalezen světle šedý kožich s nápisem na štítku Kara a batoh modré barvy s nápisem Mars s oděvními svršky. 

"Jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění její totožnosti, mohou občané poskytnout na bezplatné telefonní lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," dodala Urbánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám