Hlavní obsah

Žena v sebevražedném pokusu vjela s firemním autem do rybníka

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrt utopením zvolila ve středu odpoledne žena ze Zábřeha. U Hoštejna vjela i s autem do rybníka. I přes tvrdý odpor ji z potopeného auta vytáhli náhodní svědci. Žena skončila v nemocnici, čeká ji ale zřejmě stíhání – utopený vůz patřil jejímu zaměstnavateli.

Foto: PČR Šumperk
Článek

„O půl třetí odpoledne sjela 42letá žena s osobním motorovým vozidlem do rybníka, který se nachází mezi Hněvkovem a Hoštejnem. Událost viděli dva muži ve věku 34 a 41 let ze Šumperska, kteří neváhali, skočili do rybníka a ženu z vozidla vytáhli. Žena jim při záchraně kladla odpor, jelikož tímto způsobem chtěla spáchat sebevraždu,“ uvedl policejní mluvčí Josef Bednařík.

Ženu odvezla záchranka do nemocnice. Při incidentu nebyl nikdo zraněn a nedošlo k ohrožení životního prostředí. Vozidlo bylo po dvacáté hodině z rybníka vyproštěno a odvezeno.

V současné době je celá událost v šetření, jelikož vozidlo nepatřilo ženě, ale firmě, které vznikla dosud nevyčíslená škoda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám