Hlavní obsah

Zašmodrchané pohádky na zámku v Hořovicích

Novinky, Libor Knížek

Na vědomost se dává, že na zámku v Hořovicích mocný černokněžník uvěznil princeznu Verunku v nejvyšší věži. Princeznu mohou vysvobodit pouze malé, šikovné a statečné děti, které dobře znají české pohádky, a rády luští nejrůznější hádanky.

Foto: Libor Knížek

Zámek Hořovice, divadelní prohlídky pro děti Zašmodrchané pohádky.

Článek

Srdečně zveme dospělé i děti na tradiční dětské prohlídky, které se konají o druhém víkendu v dubnu. Děti budou mít možnost utkat se se zlým a mocným černokněžníkem a vysvobodit princeznu Verunku. Úkolem dětí bude poznat a dobře pojmenovat pohádky, schované v zámeckých pokojích. Zašmodrchané pohádky ukrývají mocné kouzlo, které pomůže černokněžníka porazit.

Prohlídky jsou určeny pro děti od 4 do 12 let s doprovodem dospělého. Akce se uskuteční v sobotu a neděli 9. a 10. dubna, začátky prohlídek vždy v 10:30, 13:30, a 15:30 hodin. Délka prohlídky je maximálně 40 minut.

Pro tradičně velký zájem a omezenou kapacitu prohlídek doporučujeme rezervaci vstupenek na tel. +420 311 512 479 nebo e-mailové adrese bartipanova.katerina@npu.cz. Veškeré podrobné informace získáte na našich oficiálních stránkách www.zamek-horovice.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám