Hlavní obsah

Zaseto zaselo divadelní plody na prknech Malostranské besedy

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po třech úspěšných reprízách parodie na známou televizní show Shoes Jana Krause představí Divadlo Zaseto v dubnu v pražské Malostranské besedě i další své hry. V sobotu 15. dubna představení Pan Jebal a svůj dubnový program soubor zakončí v neděli 23. dubna hrou E49 – problémy na silnici.

Foto: Divadlo Zaseto

Pro repertoár Divadla Zaseto jsou charakteristické nekonvenční kusy, kterým nechybí leckdy až absurdní humor a pořádná dávka nadsázky.

Článek

„V březnu jsme odpremiérovali naši nejnovější hru Shoes Jana Krause, u které nás příjemně potěšil divácký zájem. Obě představení byla vyprodaná a reakce diváků vesměs pozitivní. Náš soubor se obecně profiluje na nekonvenční kusy, kterým nechybí leckdy až absurdní humor a pořádná dávka nadsázky, a v Shoes Jana Krause je to navíc ve spojení se známými postavami, na které lidé sami o sobě reagují a nenechávají je bez pozornosti,“ uvedl scénárista a producent Divadla Zaseto Martin Procházka.

Divadlo Zaseto sdružuje profesionální a poloprofesionální umělce. Zaměřuje se na originální autorskou tvorbu s cílem oslovit diváka moderním a současným humorem. Ačkoliv se divadlo soustřeďuje speciálně na komedie, je uvnitř každé inscenace aktuální odkaz na problematiku lidského života a dekadence obecných společenských jevů. Divadlo se záměrně nevyhýbá kontroverzním tématům a s nadsázkou poukazuje na skutečnou podstatu mezilidských vztahů.

Reklama

Výběr článků

Načítám