Hlavní obsah

Zaměstnanci personální společnosti uspořádali sbírku pro Toníka

Novinky, Zdeněk Fekar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předáním symbolického šeku skončila sbírka, kterou tým personální společnosti Předvýběr.CZ podpořil kampaň Nadačního fondu Toník.

Foto: Zdeněk Fekar

Šéfka Toníkovy správní rady Jitka Kulhánková převzala šek od ředitele Předvýběru.CZ Františka Boudného.

Článek

„S nápadem podpořit Toníka přišli sami zaměstnanci. Na svoje kolegy jsem opravdu hrdý a tak jsme jimi vybranou částku zdvojnásobili,“ říká František Boudný, šéf Předvýběru.CZ.

Příspěvek ve výši třicet tisíc korun převzala Jitka Kulhánková, předsedkyně Toníkovy správní rady a partnerka poradenské sítě Expense Reduction Analysts, která fond založila. „Pro nás jde o velkou pomoc, díky které jsme mohli podpořit maminku autistického Péti Jochece v dalším čtvrt roce,“ uvedla šéfka nadace.

Podpora autistické rodiny byla cílem zatím poslední Toníkovy kampaně. V minulosti nadační fond přispěl na léčbu Žanetky s dětskou mozkovou obrnou, pomáhal „malému Forrestu Gumpovi“ Nikimu a podporoval sirotky Aničku, Filipa, Františka a Toníka, podle kterého fond nese jméno.

Základním posláním nadačního fondu je podpora dětí, kterým závažná nemoc jejich či jejich rodičů znemožňuje z finančních důvodů plnohodnotný společenský život, nebo mají zvýšené finanční náklady na zdravotnické pomůcky či léčebné postupy, díky kterým mají větší možnost žít svůj život plnohodnotněji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám