Hlavní obsah

Zámek v Hořovicích zahajuje prázdniny Cornwallskou tragédií

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako již tradičně začínají letní prázdniny na zámku v Hořovicích večerními divadelními prohlídkami, tentokrát s lechtivější tematikou.

Foto: Libor Knížek

zámek Hořovice

Článek

Letošní červencové sváteční dny můžete navštívit hořovický zámek i ve večerních hodinách. Po úspěchu „hrůzostrašné“ hry Strašidlo cantervillské i komedie plné vražedných intrik Zámek sebevrahů se do repertoáru hořovického zámku zařadí lehce erotická hra Cornwallská tragédie, která vznikla na motivy české televizní hry ze 60. let.

Nejvyšší cenzor Spojeného království zjistí, že zanedbávat kvůli práci svou krásnou mladou manželku se nevyplácí. Co dokáže udělat jedna osamělá manželka, soubor fotografií a neplnění manželských povinností? Na tyto otázky vám odpoví svižná konverzační komedie, během které uvidíte ty nejkrásnější zámecké interiéry.

Večerní divadelní prohlídky můžete shlédnout o svátcích 5. a 6. července vždy od 19 a 20 hodin.

Další informace naleznete na oficiálních internetových stránkách zámku www.zamek-horovice.cz. Rezervace vstupenek na telefonním čísle 311 512 479 nebo na horovice@npu.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám