Hlavní obsah

Zámek v Hořovicích připravil noční prohlídky Těžký život komorníka

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámecké salóny v Hořovicích opět ožijí při oblíbených nočních prohlídkách, které nás tentokráte seznámí s nelehkým údělem zámeckého služebnictva.

Foto: Libor Knížek

zámek v Hořovicích v noci

Článek

Správa zámku připravila oblíbené noční divadelní prohlídky. Po předchozích příbězích, kdy se návštěvníci seznámili třeba s tím, co obnášel „běžný den“ na knížecím zámku, se budou moci tentokrát přesvědčit o tom, jak těžký byl život komorníka.

Noční prohlídky se budou odehrávat v reprezentačních i soukromých pokojích a seznámíte se při nich nejen se zámeckým personálem, ale i s intendantem Jeho císařského Veličenstva, nebo přítelkyní Františka Josefa I., známou vídeňskou herečkou Kateřinou Schrattovou.

A nejdůležitější informace: noční prohlídky začínají v pátek 6. července a v sobotu 7. července, vždy ve 21:00 hodin. Vstupenky si můžete zarezervovat na horovice@stc.npu.cz , nebo si je přímo zakoupit na oficiálních stránkách zámku: www.zamek-horovice.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám