Hlavní obsah

Zámecké bruslení. Holešov nabízí zimní atrakci přímo před barokní dominantou

Novinky, Dana Podhajská

Bruslení na skutečném ledě přímo před zámkem nabízí od 8. ledna město Holešov. Po prvním úspěšném týdnu rozšiřuje provozní dobu o večerní bruslení a zavádí novinku: pronájmy pro hokejisty.

Foto: Dana Podhajská
Článek

Veřejnost si může v holešovském zámeckém parku zabruslit od pondělí do neděle podle stanovené provozní doby. Ta však počítá i s dopoledním bruslením pro předem objednané skupiny, rezervacemi pro hokejisty i večerním bruslením.

V pondělí, středu a pátek je kluziště otevřené od 12 do 20 hodin, mezi 14 a 15 hodinou přednostně pro bruslaře s hokejkami. V úterý a čtvrtek od 12 do 18 hodin, v sobotu a neděli od 9 do 13 a od 14 do 20 hodin. Hokejisté si plochu mohou předem zarezervovat každé úterý a čtvrtek od 19 do 21 hodin.

Od pondělí do pátku dopoledne je kluziště volné pro předem objednané skupiny. Rezervovat je možné na telefonním čísle 734 878 711 mezi 8 a 14 hodinou.

Cena za osobu je 20 Kč, děti do 6 let zdarma a školní skupiny 10 Kč za osobu.

Zámecké kluziště je novinkou letošní zimní sezony v Holešově. Nabízí velmi dobré zázemí pro přezouvání, půjčování dětských bruslí a v blízkých stáncích i drobné občerstvení.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám