Hlavní obsah

Zajímavé slevy pro turisty nabízí od dubna slevová karta Broumovskem výhodně

Novinky, Kateřina Ostradecká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Broumovsku začala od 1. dubna platit nová slevová karta s názvem Broumovskem výhodně. Zajímavé slevy pro návštěvníky regionu v ní nabízí třináct subjektů z českého i polského příhraničí. Součástí karty je i soutěž o hodnotné ceny.

Foto: Kateřina Ostradecká

Slevová karta Broumovskem výhodně 2016 nabízí i soutěž o hodnotné ceny.

Článek

Slevovou kartu regionu Broumovsko s názvem BROUMOVSKEM VÝHODNĚ vydává už podruhé Společnost pro destinační management Broumovska. V loňském roce byla karta zavedena poprvé, jako pilotní projekt.

Letos se do slevové karty zapojilo třináct subjektů z Broumovska i z polského příhraničí. Slevy na vstupné nabízejí například Teplické skály, Klášter Broumov, Centrum Walzel, Důl Bohumír a další subjekty.

Slevovou kartu je možné zakoupit za 50 Kč na informačních centrech v Adršpachu, v Broumově, v Teplicích nad Metují a v Polici nad Metují, nebo ji zdarma dostat při ubytování u těchto zapojených ubytovatelů: Penzion u Karabiny Adršpach, Dům hostů Klášter Broumov, Zámeček Bischofstein a penzion T29 Teplice nad Metují. Další ubytovatelé budou postupně přidáváni na webový portál Broumovska.

„Budeme rádi, když návštěvníci regionu využijí kartu k prozkoumávání zajímavých turistických atraktivit, o kterých by bez karty třeba ani nevěděli. Postupně budeme jednotlivá zapojená místa a ubytovatele představovat na facebookovém profilu a webu Broumovska,“ sdělila Markéta Hanušová ze Společnosti pro destinační management Broumovska.

Součástí slevové karty, která platí do konce roku 2016, je také soutěž o víkendové pobyty a další hodnotné ceny od partnerů destinační společnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám