Hlavní obsah

Zájemci se mohou společně s poslancem podílet na tvorbě zákona

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete být nápomocni při tvorbě zákona? Máte možnost. V pondělí 25. února od 10 hodin poslanec Mgr. Václav Horáček (TOP 09) pořádá pracovní setkání u kulatého stolu na téma Návrh zákona o státních úřednících.

Foto: Martina Rambousková

Poslanec Mgr. Václav Horáček

Článek

Setkání se uskuteční v Magistrátu města Liberec v Historické zasedací místnosti budovy Nového magistrátu (Frýdlantská 183/4, 460 59 Liberec).

V průběhu dopoledne vystoupí např. Ing. Radim Bureš, projektový vedoucí z nevládní neziskové organizace Transparency International, která pomáhá mapovat stav korupce v ČR a aktivně přispívá k jejímu omezování nebo Ing. Lukáš Wagenknecht, předseda správní rady Centra of Excellence for Good Governance, nezávislé instituce, která se zaměřuje na podporu aktivit při utváření pravidel pro správu věcí veřejných v duchu demokraticko-právního státu.

Příspěvky i náměty z praxe k danému tématu přednesou též starostové některých obcí a měst Libereckého kraje, např. Antonín Lízner (Příchovice), Vladimír Stříbrný (Heřmanice), Mgr. Hana Moudrá (Česká Lípa), Ing. Eva Burešová ( Doksy) nebo Vladimír Mastník (Lomnice n. Popelkou).

Pokud víte, že byste dokázali přispět se svými názory i vy, tak neváhejte a přijděte, na setkání jste srdečně zváni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám