Hlavní obsah

Zájemci o značku Jeseníky originální produkt mají opět šanci ji získat

Novinky, Bára Haušková

Výrobky, služby a zážitky se mohou opět ucházet o značku Jeseníky originální produkt. Koordinátor značení, Místní akční skupina (MAS) Horní Pomoraví vyhlásila výzvy pro podávání žádosti.

Foto: Bára Haušková

Kozí farma ze Staré Červené Vody na Jesenicku nabízí v tuzemsku ojedinělý Chèvre Rouge, zrající sýr obalený v popelu s bílou plísní na povrchu.

Článek

Zájemci o označení originálních jesenických služeb a zážitků se mohou hlásit do 27. září a výrobci jedinečných, tradičních řemeslných i potravinářských produktů do 4. října.

„Certifikovaná služba v cestovním ruchu zaručí návštěvníkům, že budou spokojeni nejen s běžnou kvalitou nabízeného ubytování či stravování, ale zároveň získají ještě „něco navíc“, tedy jde o přidanou hodnotu služby. Užívání značky JESENÍKY originální produkt® přináší držitelům několik výhod, například propagaci v jesenických tiskovinách, katalogu certifikovaných služeb s popisem zařízení a kontaktními údaji. Dále pak propagaci prostřednictvím médií, na společných akcích a prezentacích či na veletrzích cestovního ruchu nejen v ČR, ale i v zahraničí,“ uvedla koordinátorka služeb a zážitků Hana Olejníková s tím, že zájemci mohou konzultovat své žádosti v kanceláři MAS Horní Pomoraví v Hanušovicích.

Veškeré informace a kontakty se nachází na webu koordinátora. V Jeseníkách aktuálně nese značku 77 výrobků, 16 zážitků a 20 stravovacích a ubytovacích služeb.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám