Hlavní obsah

Začala další etapa oprav na vnějším okruhu Karviné

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oprava vozovky na tzv. vnějším městském okruhu byla zahájena první etapou se čtyřmi úseky 7. dubna. V pondělí byly řidičům znovu otevřeny již s novým kobercem. O den později pak firma zahájila další etapu oprav, která potrvá do 15. června.

Foto: Milan Haluška

Uzavřený úsek od ul. Tyršova po křižovatku s ul. Borovského a Kosmonautů

Článek

Tentokrát se již opravuje ul. Havířská (od policejního ředitelství po nový kruhový objezd pod kovonským mostem) a tř. Těreškovové (od ul. Tyršova po křižovatku s ul. Borovského a Kosmonautů). Oprava těchto dvou úseku skončí 18. května.

O den později se bude opravovat vozovka v úseku od křižovatky s ul. Prameny po křižovatku s ul. Borovského. Tady práce skončí 26. května.

Od 27. května do 15. června bude probíhat oprava vozovky v ul. Leonovova (od kruhového objezdu u bývalého OSP po kruhový objezd u Kauflandu včetně něj). Zde se počítá i s přesunutím autobusové zastávky Bazén na zastávku Permon a s přesunem zastávky Kosmos na zastávku Poliklinika.

Do uzavřených úseků je vjezd povolen pouze vozidlům stavby, autobusům a Integrovanému záchrannému systému. Porušením zákazu vjezdu řidič riskuje vysoké pokuty a svým jednáním také komplikuje průběh oprav.

Reklama

Výběr článků

Načítám