Hlavní obsah

Zábavné soutěžní odpoledne pro celou rodinu v Ostravě-Zábřehu

Novinky, Josef Zajíc

V pátek 28. srpna od 15 hodin uspořádali pracovníci Kulturního domu AKORD v Ostravě-Zábřehu, sídlící na Náměstí SNP, Zábavné soutěžní odpoledne pro celou rodinu aneb AKORD !!! plný her.

Foto: Josef Zajíc

Zábavné soutěžní odpoledne pro celou rodinu. Ostrava - Zábřeh 28.8.2015

Článek

Na prostranství za kulturním domem se sešly organizace, které dětem prezentovaly svou sportovní, herní, zábavnou a poučnou činnost, kterou jsou ochotny s nimi provádět v jejich volném čase.

Děti se svými rodiči měly možnost projít jedenácti atrakcemi, soutěžemi, sportovními aktivitami, vylézt si na horolezeckou stěnu, hodit míčem do koše či si vyzkoušet parkour při skocích přes překážky.

Na každém stanovišti účastníci dostali do průkazky  příslušné razítko za splnění úkolu. Průkaz pak odevzdali na stanovišti č. 1 a v 18.30 byly průkazky losovány v tombole. Vylosovaní obdrželi věcnou cenu.

„Naše organizace SLUJ sídlí v Ostravě-Výškovicích. Dětem, ale i dospělým nabízíme deskové hry a další myšlenkové a řešící hry. Také si u nás mohou zahrát finskou hru Mőlkky,” stručně představila organizaci SLUJ Zuzana Batková.

Pro děti byla velmi atraktivní horolezecká stěna, na kterou byla stále velká fronta - ještě při losování tomboly tam bylo plno. Atraktivní podívaná byla na čtyři mladé muže, kteří předvedli přítomným své umění parkouru. Své sportovní až akrobatické umění dětem ukázal Lubomír Baum, Patrik Gabryš, Daniel Hanuš a Jan Jiříček. Podle jejich vyjádření své umění předvádějí a také učí děti v městech okolo Ostravy (Třinec, Frýdek -Místek, Havířov a další).

Krásné zábavné a soutěživé odpoledne se zdařilo. Rodiče byli spokojeni, že jejich děti měly příležitost zažít pěkný akční den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám